Проекти/ UA

жк славутич

квартири від 60м2 до 160м2

У цьому проекті двокімнатної квартири ми показали, як стильно обіграти такий модний і візуально теплий матеріал, як дерево, і з чим поєднувати обробку в таких тонах.

Записатися на БЕЗКОШТОВНУ консультацію



Стильно вся квартира сприймається як єдине ціле. Тим не менш, в жодній з кімнат ви не зустрінете повторюваного дизайнерського рішення.

Розрахуємо ВАРТІСТЬ вашого проєкту



Також ми блискуче продемонстрували, як на маленькій площі можна організувати повноцінну гардеробну, куди поміститься велика кількість речей та пар взуття.


Створити простір, що перетікає – таке завдання поставили перед нами господарі - молода подружня пара. Незважаючи на те, що вік замовників  до 30 років, вони люблять проводити час удома. Тому ми намагалися створити дизайн двокімнатної квартири, в яку хотілося б повертатися, де панував би затишок, а також було багато повітря і світла.


Дерев'яне оздоблення переходить із підлоги на стіну. Оскільки в новому ЖК встановлені великі вікна – від підлоги до стелі, то при хорошому денному освітленні насичений коричневий колір не здається похмурим. Стіни на контрасті ми зробили холодного білого тону. А меблі виконані в темному графітовому відтінку. Три кольори в інтер'єрі виглядають лаконічно та ошатно.


Серце вітальні – великий кутовий диван, на якому може сидіти 6 людей – так попросили господарі. Вони люблять із комфортом подивитися фільм, неквапливо спілкуватися з гостями. Саме тут глава сімейства проводить час за ноутбуком. Благо, конструкція дивана передбачає аж два столики з одного боку, і широкий підлокітник – з іншого.


Стіна за диваном – акцентна, і тому її оформленню ми приділили особливу увагу. Великі дерев'яні панелі ми об'єднали із широкою та вузькою смугою зеленого стабілізованого моху. На фоні дерева такий модний фітодизайн виглядає дуже органічно. Ліворуч від дивана – вхід до кімнати з передпокою. Від дверей ми вирішили відмовитись і зробили умовне зонування за рахунок відкритого стелажу. Чорний метал та полички з дерева – поєднання в дусі лофт.


За два кроки від місця відпочинку ми розмістили кухню, зоновану барною стійкою. Стіну біля стійки та корпус ми обробили такими ж дерев'яними планками, що й підлога. А стільницю та бічну частину зробили, як і стільці, темно-сірою. Також місце для трапези виділили за допомогою лаконічного чорного підвісу у вигляді довгої планки із двома спотами на кінцях.


Господиня квартири любить готувати і багато часу проводить на кухні, тому ми поєднали тут красу та практичність. В обрамленні білих фасадів, де вбудовано холодильник - з одного боку, і духовка з мікрохвильовою піччю - з іншого, ми створили «острівець дерева». Другий ряд навісних шафок (з лід-підсвічуванням корпусу) та кухонний фартух перегукуються з дерев'яною обробкою інтер'єру. У зоні готування ми теж змонтували сучасне освітлення – білі поворотні споти на шинній системі.



Дерево на підлозі стало своєрідною константою у цьому проекті. Продумуючи дизайн маленької двійки, ми постаралися, щоб у кожного приміщення був свій характер та своя родзинка. У хазяйській спальні найцікавішою вийшла стіна за ліжком. Бежево-кавові панелі у вигляді великих квадратів та прямокутників утворюють геометричний орнамент.


Центром композиції стало двоспальне ліжко з консольними тумбочками, що шпонували деревом. Підібрані з однієї серії лаконічні світильники – підвіс та нічник – начебто кинулися назустріч один одному. Також у стелю вмонтовані споти, плюс є приховане лід-підсвічування.


Оббивка корпусу ліжка та крісла виконана із сірої тканини з цікавою фактурою. Кавовий столик із чорненого металу – нотка лофта у мінімалістичному інтер'єрі. Такий самий метал є і у світильниках. Взагалі повторення фактур та матеріалів – основа гармонії в дизайні.


Якщо чорну кішку найкраще сховати в чорній кімнаті, то білі двері з білою лиштвою не видно на білосніжній стіні! Одна з дверей веде до кімнати, інша - в окремий гардероб. Таке рішення допомогло розвантажити приміщення від шаф та забезпечило достатньо місць зберігання речей. Оскільки ми маємо багато коричневих елементів, білі стіни не створюють відчуття стерильності.


Дуже цікаво оформлена телезона у господарській спальні. Три панелі у формі витягнутого прямокутника, шпоновані коричневим деревом, утворюють квадрат. Причому в його нижній частині розташовані горизонтальною смугою два ряди неглибоких висувних скриньок, доповнених унизу лед-підсвічуванням.


Дизайн інтер'єру двійки неможливо уявити без грамотно організованого санвузла. У нашому проекті він вийшов і гарним, і затишним. В обробці використана плитка під мармур із дрібними прожилками. Світліша – на підлозі та частини стін, а в коричневих тонах – у мокрій зоні.


Умивальник вписаний у довгу стільницю, під якою розмістилася консольна конструкція з висувними скриньками та відкритими поличками. Дерев'яні фасади нагадують, що цей матеріал став для нас ключовим у дизайні інтер'єру. Велике дзеркало візуально розширює межі приміщення та відбиває світло ламп. Для господарки це ідеальне місце для нанесення макіяжу.


Оскільки консольний унітаз зроблений із прихованою інсталяцією, ми вирішили обіграти виступи у цій стіні, і зробили пенали з місцями для зберігання банних дрібниць. У ніші між ними знайшлося місце для електричної  рушникосушарки. Його хромований блиск перегукується із кнопкою унітазу.


Двері в санвузол розташовані практично посередині довгої стіни. Тому при її відкритті все одно забезпечений вільний прохід до умивальника чи ванни. Остання, до речі, доповнена ще й стаціонарною душовою стулкою.


Є колекції, які не хочеться виставляти напоказ для загального огляду, але не менш дорогі. Господарі цієї квартири відчувають пристрасть до гарного взуття. Саме для нього вони попросили облаштувати безліч полиць у вбиральні.


Закриті секції гардеробу призначені для сезонного верхнього одягу, а між ними – знову відкриті полиці. Тут вони виготовлені під прямим кутом. Таким чином, ефективно використаний кожен сантиметр простору.


Сорочки, блузи та піджаки висять у два ряди на довгих штангах. Трикотажні речі розкладені у квадратних поличках-комірках. Для дрібниць передбачені висувні скриньки. Такий поділ речей допомагає утримувати гардероб в ідеальному порядку.


Всі корпусні елементи конструкції були виконані на замовлення з урахуванням конкретного метражу приміщення. Для того, щоб господарі могли швидко знайти потрібну річ, ми передбачили потужне стельове освітлення.


Дерев'яне оздоблення підлоги незмінне навіть у гардеробі. Адже навіть у такому утилітарному приміщенні має бути краса. Біля дверей достатньо місця для їх відчинення.


Оскільки нам замовили дизайн двійки для сім'ї з дитиною, але поява малюка ще тільки у планах, на місці майбутньої дитячої ми облаштували кабінет. Він же служить гостьовою спальнею, якщо на тиждень-другий приїдуть погостювати родичі. Дерев'яне оздоблення підлоги візуально зігріває приміщення та робить затишною обстановку у стилі мінімалізм.


У куточку ми розмістили розкладний диван зі світло-сірою фактурною оббивкою і такими ж подушками, а письмовий стіл поставили обличчям до вікна та сонячного світла. Стіна за диваном пофарбована у молочний колір, а та, що з дверима – у білий.


Стіл для кабінету ми підібрали в дусі лофт - з елементами з чорненого металу та дерев'яною стільницею. Причому вона у нас зроблена буквою Г і дозволяє використовувати відразу дві перпендикулярні поверхні. Штори підібрані сірі - на пару тонів темніше оббивки дивана. Карниз для них захований у підшивній стелі та туди ж змонтована світлодіодна стрічка.


Двері в кімнату – білі, тому непомітні на фоні стіни. Єдиний декор в інтер'єрі – мальовнича картина, де також переважають сірі тони. Також у секретному місці встановлений сейф, точні розміри якого господарі дали ще перед початком роботи над проектом.


Якщо театр починається з вішалки, то дизайн маленької двійки – прямо з порога, точніше, передпокою. Частина вхідної зони оформлена у графітово-сірих тонах. Причому в такому монохромі виконані і стіни, і підлога, і навіть двері. Такий дизайнерський прийом візуально зменшує довжину коридору.


Далі починається територія дерева, де воно перетікає із підлоги на стіну. М'яке сидіння дозволяє зручно зняти взуття. За освітлення коридору відповідає ряд точкових світильників, врізаних у стелю.


Частина стін у коридорі також пофарбована у темно-сірий колір. На такому фоні білі двері виглядають чепурно. Парочка бра на стіні призначена для пересування у вечірній час, якщо господарям не хочеться включати яскраве загальне освітлення.


Світло моє, люстерко, скажи, коридор весь покажи! Дзеркальна панель від підлоги до стелі візуально розширює межі простору та відображає світло ламп. Для господині таке дзеркало – справжня знахідка, адже воно дозволяє побачити себе у всій красі та на повний зріст.


Чому варто вибрати нас?



Запишіться на БЕЗКОШТОВНУ консультацію на об'єкті, в офісі або з відеозв'язку у ЗРУЧНИЙ для вас час