Проекти/ UA

жк каховський

квартири від 60м2 до 160м2

Це проект інтер'єру двушки ми створили для молодої сім'ї. Тому і дизайн у нас вийшов по-молодіжному сміливий та лаконічний.

В оформленні ми використовували багато модного оздоблення та деталей з дерева, які додали приміщенням затишок. А ще ми довели: білий колір абсолютно не нудний, якщо креативно пограти з фактурою.


Господарі двушки – Степан та Юлія – люблять подорожувати, відвідувати квест-кімнати, приймати гостей, вечорами дивитися цікаві фільми. Як і вся молодь, вони віддають перевагу активному відпочинку і люблять проводити час на природі. Громадська зона у нас вийшла світла та простора, за рахунок того, що куточок відпочинку поєднаний з їдальнею та кухнею. Сюди можна потрапити прямо з коридору.


Якщо під руками немає цікавої фактури, то її потрібно створити своїми руками. Для рельєфних смуг на стіні ми використовували вузькі дерев'яні плашки, пофарбовані у білий колір. Вони візуально витягають приміщення по вертикалі. А з горизонталлю блискуче впоралася довга консольна тумбочка із оригінальними виїмками на молочно-білому фасаді.


Розділяй і владарюй – так казали королі. Зонуй і насолоджуйся затишком – так радять дизайнери, якщо йдеться про перепланування. Простінок, оброблений дерев'яними плашками, перегукується з оформленням телезони. Великий вальяжний диван, що складається з трьох блоків-подушок, «одягнений» у біле, але  чохли зйомні і легко стираються. Кавовий столик та барна стійка із чорненого металу виконані в дусі лофт.


Барна стійка примикає до дерев'яного простінку і допомагає зонувати простір вітальні-їдальні. Хоча завдяки тому, що корпус стійки нічим не зашитий, а має ніжки, конструкція виглядає легкою і не перевантажує інтер'єр. Ламінат під дерево заходить із вітальні в обідню зону, що також візуально розмежовує приміщення. А у зоні кухні ми поклали плитку під мармур.


Всі до столу! Обідня зона однаково віддалена від барної стійки та робочої лінійки. Короткий білий стіл можна розсунути, а стільці – доставити. Тим більше що господарі так люблять приймати гостей. За глухими світло-бежевими фасадами захований вбудований холодильник, а духовка та мікрохвильова піч вписані в колону. Корпусні меблі до стелі виглядають презентабельно. Нижні фасади у зоні готування шпоновані деревом. А верхній ряд шафок доповнений відкритою винотекою.


Під час трапези гості дивляться на живі рослини, які так любить вирощувати господарка. Спеціально для міні-саду Юлії ми придумали кашпо на стіні. Над ними вона може розміщувати свої малюнки, які органічно доповнюють флористичну експозицію у скандинавському стилі. Обідню зону висвітлюють споти у формі чорних циліндрів, змонтовані на шинній системі, що утворює на стелі квадрат.


Ідея стіни, декорованої вузькими вертикальними плашками з дерева, так сподобалася нам, що ми вирішили використати її у спальні. Акцентна стіна за ліжком одразу заграла і в кімнаті ніби стало тепліше! Зігрів інтер'єр і підлоговий килим перлово-сірого тону. А почитати улюблену книгу можна сидячи у кріслі-стулі із сірою оббивкою.


Спальня має один закруглений кут, тут встановлено вікно. Телезона поєднана з робочим місцем, тому стільниця починається на комоді і продовжується до кінця стіни, утворюючи письмовий стіл. Легкі навісні полички для дрібниць та декору допомагають підтримувати порядок на столі.


Стіна ліворуч від ліжка та від дверей оброблена гіпсовою панеллю з об'ємним орнаментом. Геометрія, підсвічена світлодіодною стрічкою (вона захована у підшивній стелі), виглядає дуже оригінально та елегантно. Оскільки в кімнаті немає шафи-купе, в дзеркальні дверцята якої, як правило, можна виглядати, ми встановили окреме дзеркало.


Продумуючи дизайн інтер'єру двокімнатної квартири, особливу увагу ми приділили освітленню. Так, в господарську спальню ми підібрали тріо світильників-сфер: один підвіс звисає зі стелі біля ліжка, на консольній тумбі стоїть бра, схоже на білу повітряну кульку, що світиться. Плюс біля столу є торшер із тієї ж серії.


Санвузол, розташований у вхідній зоні, у квартирі один, зате багатофункціональний та лаконічний. Дизайн у молочних та сірих тонах з акцентом на темно-коричневій консольній тумбі виконаний у дусі мінімалізм. Широке прямокутне дзеркало, декороване білим кантом, візуально розширює приміщення.

Чорний – це не завжди похмуро, особливо якщо деталі такого контрастного кольору виділяються на фоні світлої плитки. Чорну рамку має прозорий екран на ванні, до нього ми підібрали такого ж тону скриньки для дрібниць, підвішені у мокрій зоні. Ефектно виглядає і красень-рушникосушка: чорні труби, що йдуть горизонтально, відіграють роль не тільки практичного предмета побуту, але декору.


Ванна з душовим екраном призначена і для повільного релаксу, і для швидких водних процедур. Для любителів тропічної зливи ми підібрали однойменний стаціонарний душ з великою квадратною лійкою, змонтованою практично під стелею.

У колону з глухими фасадами вбудовані пральна та сушильна машинки. А в шафці над прихованою інсталяцією консольного унітазу ми встановили бойлер. Фасади практично тон у тон підібрані під колір настінної плитки складного бежево-білого відтінку.


Через стіну від спальні розташований кабінет. Він грає роль другої гостьової спальні і взагалі місця усамітнення господаря, який може засидітися допізна, захоплений комп'ютерними іграми. Добре, ми передбачили великий письмовий стіл та зручне крісло. Підлога в кімнаті, як у вітальні та спальні, викладена паркетною дошкою. Причому укладання зі зміщеним кроком щоразу створює особливий малюнок.


Стіна за диваном - акцентна, тут чудово виглядають сімейні фотографії, оформлені в паспорті та тонкі чорні рамки. Диван має оригінальну сучасну форму із закругленим низом та шпонованими вставками. Не менш цікава і конструкція шафи, бокова частина якої є стелажом для книг і дрібниць.

Через три-чотири роки сім'я планує народження дитини, тому гостьова спальня перетвориться на дитячу-унісекс. А оскільки батьки товаришують зі спортом, то вже зараз подбали про повноцінний спортивний куточок. Його чорні деталі перегукуються із чорним світильником, точніше шинною системою, на стелі.


Всі дороги цієї квартири ведуть у гардероб, розташований праворуч коридором, недалеко від передпокою, навпроти зони відпочинку у вітальні. Його площа – 4,4 метри, тому ми змогли розмістити тут усі місця зберігання для сезонних речей та взуття.


Господарі - великі модники, особливо у плані взуття, на яке ми передбачили безліч відкритих поличок. За таких «розкладів» потрібну пару можна буде знайти, особливо при хорошому освітленні, за секунду.

Всі полиці та відсіки з тремпелями ми розташували по периметру приміщення, а середину залишили вільною для зручного підходу до речей. У торці ми встановили велике дзеркало, щоб можна було побачити себе на повний зріст.


З вітальні-їдальні-кухні є вихід на засклену лоджію. Тут ми облаштували лаунж-зону, благо сучасне фасадне скління дає можливість милуватися міським пейзажем. Один торець - глухий, тому там ми розмістили шафку - від підлоги до самої стелі. Білі фасади чергуються із відкритими поличками, обробленими деревом. Вони розташовані перевернутою літерою Т.

Легкі складні крісла з рельєфною чорною оббивкою – такі зазвичай ставлять у саду або у альтанці на дачі – допомагають створити на звичайному міському балконі невимушену атмосферу заміської садиби. Щоб заощадити місце, двері на лоджію ми зробили не розстібні, а розсувні.


Дизайн інтер'єру двокімнатної квартири виконано у стилі мінімалізм. Тому ми максимально використовували сучасні матеріали та конструкції. Так, додатковий міні-кабінет ми облаштували за прозорою розсувною перегородкою, взятою в лаконічну чорну раму. Письмовий стіл та відкриті полички з підсвічуванням – ось і все, що потрібно для роботи.


Крім загального стельового освітлення у вигляді точкових світильників, ми встановили на стіні парочку бра. Планування квартири продумане таким чином, що денне світло із зони їдальні потрапляє прямо в передпокій.

Вхідна зона укомплектована дзеркалом від підлоги до стелі, консольної тумбочки та пуфу, який за потреби можна висунути. Стіна за дзеркалом декорована такими ж вузькими дерев'яними планками, що й у вітальні-їдальні.


Дизайн інтер'єру двокімнатної квартири прив'язаний до продуманого планування, де є простора громадська зона вітальні-їдальні-кухні, відкрита в коридор, а також окремі спальня та кабінет. Конфігурація квартири дозволила нам облаштувати праворуч коридором окрему вбиральню і навіть міні-кабінет.


Чому варто вибрати нас?



Запишіться на БЕЗКОШТОВНУ консультацію на об'єкті, в офісі або з відеозв'язку у ЗРУЧНИЙ для вас час